Min Bil Är Min Älskarinna


En dokumentär med just denna titel "Min Bil Är Min Älskarinna" visas just nu på kanal 5. Där presenteras man för män som har en intim relation till sin bil.

"Edward har aldrig haft en intim relation med en kvinna. Däremot har Vanilla funnits i hans liv sedan 1982". Fascinerande. Vanilla är för övrigt en klassisk bubbla, vit. Tydligen tycker Edward om att hålla om henne. Och på ett ställe, precis högst upp på motorhuven under vindrutan, tycker han om att smeka henne - för hon är så kurvig och mjuk. Där stängde jag av tv:n.

Seriöst? Är utbudet så dåligt att det är det enda som återstår att visa? Ja, förutom alla oändliga repriser som hör sommaren till. Vem, förutom andra bilälskare, intresseras av detta program? Är det torsdagsunderhållning? Jag är helt av den uppfattningen att det står alla fritt att ha vilka sexuella preferenser och intressen de vill (givetvis INTE barnpornografi etc), så länge det inte skadar någon annan, men för den saken skull behöver det väl inte visas på tv?

Vart är världen på väg när en liten grupps sexuella intressen ska visas upp för allmänheten i form av torsdagskvällens tvunderhållning? Vad är syftet? Väcka förståelse? Medkänsla? Kunskap? Håna? Visa upp det som existerar utanför den så kallade sociala normen? Jag bara undrar. Upplys mig gärna.




we♥it.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0