"Mänland" - Förvaring Av Män

Dagens snackis är 'lekrum' för män. Istället för "Barnland" där man lämnar sitt/sina barn, så lämnar man sin man, eller män om man nu skulle ha flera. Det är inget skämt. I Australien är det verklighet. Det är faktiskt IKEA som gjort en variant av "Småland" till "Mänland". Jag tycker det är hysteriskt roligt. Faktiskt! Det finns xbox, tv som visar sport och gratis varmkorv. Tror du mig inte? Kolla här! (eller här om du föredrar att svenska) 

Det är ju ett helt fantastiskt koncept! Kvinnorna kan shoppa loss utan en trumpen man vid sin sida och han får dessutom mat. Kan det bli bättre? För att inte glömma bort att hämta ut mannen när man shoppat klart så får kvinnan en personsökare. Det är ju kanon - man behöver inte ens ha mannen i åtanke, man får en automatisk påminnelse. Förvisso var "Mänland" bara ett test under några dagar, men det skulle inte förvåna mig om det blir ett stående inslag på sina ställen.


(Bild lånad via Google)


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är helt klockrent! Det finns en liten filmsnutt någonstans på internet som gjordes för längesedan där de gjorde en skämtvideo när kvinnan lämnade mannen vid "lekrummet" på IKEA, var hur bra som helst!

2011-09-05 @ 17:47:42
URL: http://soufih.blogg.se/
Postat av: Mica

Eller hur! Lysande idé och hysteriskt rolig. Fast måste vara billigare att lämna mannen hemma. Kan det inte bli ett sånt rum för kvinnor som inte är så intresserade av shopping?

2011-09-05 @ 19:37:39
URL: http://micalan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0