Havreflarn & Äppelkaka
Baksuget poppade upp igår, men då var klockan lite för mycket för att börja stöka runt. Alltså fick baket vänta tills idag. Sagt och gjort, det var bara att sätta igång. Havreflarn med chokladkräm stod på listan. Efter ett antal svordomar och förbannelser över flarnens oförmåga att samarbeta, så blev det till slut riktigt bra. Riktigt lyckat! Ja, nu är det ju ingen som provsmakat dem ännu men de ser lyckade ut!
Efter att havreflarnen var färdiga, så var baksuget ändå inte helt stillat. Därmed tog jag med mig Åke ut i solen och plockade in lite äpplen från trädgården. Det är ju äppelsäsong, så vad passar bättre än att göra en äppelkaka? Precis, ingenting! Så nu står en rynkande varm mjuk äppelkaka med doften av kanel och väntar på att någon ska komma och äta den.
Efter att havreflarnen var färdiga, så var baksuget ändå inte helt stillat. Därmed tog jag med mig Åke ut i solen och plockade in lite äpplen från trädgården. Det är ju äppelsäsong, så vad passar bättre än att göra en äppelkaka? Precis, ingenting! Så nu står en rynkande varm mjuk äppelkaka med doften av kanel och väntar på att någon ska komma och äta den.
Kommentarer
Postat av: Sofia
Mums, det såg jättegott ut juh!!!
Postat av: Mica
Det var uppskattat, så uppenbarligen såg det inte bara lyckat ut - det var lyckat!:)
Postat av: Linn
Men du, vad gott!! Alla våra äpplen på trädet är maskätna :(
Trackback