Misslyckade Brownies och Stillhet

För att fira Åkes hemkomst, och glädja lillebror, bakade jag sent igår en plåt med brownies. Tyvärr blev de misslyckade. Jag provade ett nytt recept och de hade överdrivet ugnstiden, så istället för att bli lagom mjuka och kladdiga blev de istället torra och intetsägande. Suck. Där fick man för att man gjorde sig till! Tacksamt nog är käre bror glad i kakor, så  även om det inte blev så lyckat så kommer han att äta dem. Jag får baka en ny plåt i veckan som kompensation.

Det var skönt att se lillebror och Åke komma hem igårkväll. Aron var lättad och Åke var en aning groggy även om han inte ville kännas vid det. Operationen hade gått bra, tyvärr såg det inte allt för bra ut, och han döms med största sannolikhet ut som brukshund, men han kan få ett liv som aktiv sällskapshund. Inom kort ska även andra benet opereras. Stackars liten. 9½ månad gammal och än så länge har det mest inneburit stillhet för honom, men förhoppningsvis kommer han att kunna vara aktiv när operationer och rehabilitering är över. Fina killen!

Just nu är det dock stillhet som gäller. Bara korta turer ut för att uträtta sina behov. I övrigt är det bara stillhet. Åke kommer inte att bli helt glad över detta. Två veckor är lång tid för en liten kille. Efter två veckor kommer korta promenader läggas till. Dessutom ska han träffa rehabiliteringspersonal och få lite träning. Det kommer bli några tråkiga månader för Åke, men förhoppningsvis kommer han kunna springa ordentligt, utan smärta, runt jul. Han är tålig i alla fall. Och så mysig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0