Veterinärbesök


Finaste Åke ska tilll veterinären idag. Han ska dit och röntgas. Brorsans charmiga nallebjörn är nämligen halt. Inte bra. Det är meningen att en 8 månaders valp ska kunna springa och skutta. Det hör liksom till. Speciellt när det finns så många anledningar till att skutta. Och när man har en kompis att busa med. Då är det extra tråkigt och frustrerande att tvingas hålla sig stilla.

Jag har lovat brorsan att jag ska följa med till veterinären. Vi håller tummar och tår att det inte är något allvarligt. Vi hoppas innerligt att det är något som går att åtgärda. Samtidigt är vi väl medvetna om att det kanske inte finns någonting att göra. Vare sig det är ett svar vi vill ha eller inte, så kommer vi i alla fall att få veta idag. Vi slipper ovissheten.

Åke är inte helt nöjd med dagens upplägg. Han vill ha mat. Tyvärr ska han vara fastande. Försök förklara det för en hungrig schäferkille. Just nu är det därför frustrerande att vara Åke. Allting som kan tänkas vara ätbart lever farligt. Desvärre ska vi inte vara där förrän klockan 14:00 så stackaren får helt enkelt gå hungrig.

Hoppas, hoppas, hoppas att charmtrollet kommer att bli helt bra igen!



Gäsp



Kommentarer
Postat av: Soufi

Åh, chefervalpar är ju så söta!! Hoppas det blir ett bra besked hos veterinären!

2011-06-28 @ 10:57:03
URL: http://soufih.blogg.se/
Postat av: Mica

Han är ursöt. Stor kille!:)

2011-06-28 @ 11:18:17
URL: http://micalan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0