Åkedag

Gårdagen ägnades åt att leka med Åke. Han är för go! Han har redan blivit 9 månader. Det är inte klokt vad tiden går. Vi ägnade oss åt att leka med äpplen. Enligt Åke är de inte så intressanta att äta, däremot är de utmärkta bollar.

Tyvärr är det inga vilda lekar vi kan ägna oss. På grund av sina leder så får han inte det. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre efter måndag då han ska opereras. Visserligen kommer han behöva rehabilitering, men så småningom hoppas vi att lugna lekar kan bytas mot lite vildare. Åke skulle må bra av att få springa av sig lite. Nu har han massor med överskottsenergi som bubblar i kroppen. Det är inte lätt för en liten kille att förstå varför man inte får springa och skutta - speciellt när skutta och springa är det man helst av allt vill.

Han finner sig dock ganska bra i situationen även om busen i honom tittar fram mellan varven. Han är en otroligt mysig utan som gärna vill vara nära. Nyfiken på allt som händer. Det vore så himla skönt om operationen gör att han får röra sig fritt igen. Han är trots allt bara en valp - och valpar ska skutta omkring och busa.



Vacker!


Äpplen är bra bollar


Dribblaren


Släng dig i väggen Zlatan!


Finaste!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0